вторник, 20 ноември 2012 г.

Звезди говорят за Джелена на AMA 2012:

Carly Ray Jepsen, приятелка и на двамата заяви: "И двамата са страхотни хора. Желая им най-доброто така или иначе. И знам, че и двама са много талантливи, така че...желая им най-доброто."

Джордин Спаркс, която в момента е обвързана с Джейсън ДеРуло каза: "За мен и Джейсън всичко е прекрасно, защото нямаме камери, които ни следят навсякъде като Джъстин и Селена. Затова съм сигурна, че това е доста инвазивно за тях, да имат камери навсякъде постоянно. Надяваме се, че те ще могат да оправят проблемите си или просто да имат чиста раздяла и да продължат напред."

Певицата Пинк пък коментира факта, че те са още много млади: "Просто се наслаждавайте на живота!" каза тя.

Певицата Бранди изяви подкрепа към двойката казвайки: "Разделите са трудни. Просто трябва да оставиш времето да се погрижи...но аз не искам те да приключват! Знаете ли, ами.. аз много ги харесвам заедно."

Според Ludacris всичко около двойката са само слухове: "Това е просто каквото медиите виждат. Никой всъщност не знае какво става зад затворени врати. Това е само моето лично мнение, но той (Джъстин) знае как да се справи с проблемите, той порасна и стана страхотно момче."

Няма коментари:

Публикуване на коментар