петък, 24 декември 2010 г.

Весела Коледа!

Първо искаме да благодарим за вашия прeкрасен коледен подарък - 40 000 посещения! И също за това, че следите блога ни! .. Ние сме ви подготвили още един подарък. Различен е от миналия, но има много по-голяма душевна стойност, защото е изпълнен с чувства идващо от сърце! .. Става дума за проекта "Тя е моята любима дисни звезда, защото..". Страшно благодаря на хората, които писаха, защото сте написали страшно красиви неща ! Личи си любовта в думите ви, а не е ли в това духа на Коледа?
---------------------------------------------------------------------------------
Memsy:
Моята любима Дисни Звезда е Селена Гомез. Обожавам го това момиче. Тя ми е любимата Дисни звезда, защото винаги е толкова усмихната и лъчезарна, че нямам думи! Страшно талантлива е! Таланта й определено е в повече! Абсолютно обожавам Сели! Заобичах я още като я видях 2008 ! Няма значение от славата й тя е здраво стъпила на земята, това е и една от причините да я обичам. Писнало ми е от злобни коментари и измислици по адрес на Селз, защото тя е едно удивително момиче! Обичам те Селена Мари Гомез!

Kathy:

Здравейте,

моята любима Дисни звезда е и винаги ще бъде Сели .. Защо ли? Защото тя винаги е себе си, не имитира никого .. винаги е естествена, което най-много ми харесва в нея. Имам в предвид, че Майли,която вече не е Дисни звезда, и Деми, както и много други звезди със порастването си стават все по-разкрепостени, което е нормално за Холивуд, но Сели - не !! Тя си остана онова мило и сладко момиченце, както преди 2-3 години, даже смея да кажа, че тогава като, че ли беше по-крейзи стил ;дд .. Има още много причини тя да е моят модел за подражание и мисля да изтъкна няколко.. Уникално сладка е. Ако говорим за миналото на Сели и се замислим как тя буквално от дъното се изкачи на върха - когато е била съвсем малка, на 5 години, майка й и баща й са се развели, което за едно толкова малко дете е съкрушаващо, но Сели се е справила с това.Още на 10 годинки започва да участва в "Барни и Приятели", което и отваря врата след това към Дисни, където тя става известна с ролята си на Алекс, което тя сама го е постигнала, а не чрез известността на майка си или баща си, както става при 1/2 от Холивудските звезди. Другото, което ми харесва адски много в нея е, че носи пръстена на Непорочността, имам в предвид, че много Америскански/Дисни звезди преди и сега, когато са били или са на нейната възраст/18/ сигурно са спали със стотина мъже/момчета. Както и да е мисля да изтъкна още една причина и да спра, че стана много дълго ;дд. Почти всички казват, че Сели не може да пее, че нямала глас, само грачела.. ами това не е вярно.. - да може да се е излагала и то не 1 път, но не всеки човек е идеален. Ако трябва да си призная Деми, не ми е идол, но има много по-хубав глас от Сели.. та мисълта ми е, че Сели до преди година и малко повече, преди да излезе първият й албум, си беше супер известна и няма смисъл да се захваща с пеенето, ако няма глас. Тя и тогава си имаше милиони, даже милярди фенове.. няма логика, тя не е изобщо алчна или самонадеяна, за да го прави! Започна да пее, защото има талант .. И като заключение ще кажа, че тя е един страхотен модел за подражание, все още има хора, които не са й фенове, даже, които я мразят, което е нелепо, но само те губят.. Сели е един страхотен и очарователен човек. Обожавам я страшно много и нищо и никой не може да го промени.

Ninka:

Моята любима Дисни звезда е Ашли Тисдейл (която също работи с CW TV).Невероятна актриса!Дори да не е злобна в живота изиграва страхотно ролята на Шарпей която е самия антоним на Аш!Великолепна певица!Албумите й винаги са харесвани от тийновете ..

Филмите й - Тя заслужи отделен филм понеже героинята й е невероятно известна - Кой друг го е заслужавал? - никой.

Сериалите й - В Зак и Коди може да не се е прочула още с ХСМ но все пак хората харесват забавната й героиня

В ХелКатс пък има отново главна роля!Сериала е толкова популярен че отива само на добре за Аш ..

Miliza:

Деми Ловато определено е моята любима дисни звезда.Тя наистина има талант и го е доказвала не веднъж мога да отбележа,тя не е надуфка или пък някоя превзета която се мисли за най- добрата,напротив Деми е едно слънце което изгрява всеки ден само за да радва хората с това което е тя самата и с талантът си .Винаги съм се чудила защо толкова я нападът и обиждат немога да повярвам че хората в стремежа си да изкарат пари и да се направят на многознайкувци нараняват ангелче като нея.След всичката травма коята преживя с връзката си с Джо Джонас и като се има предвид че сега заради него е в болница - нямам просто думи по въпроса.И така накратко и като завършек ще кажа АЗ ХАРЕСВАМ ДЕМИ ЛОВАТО ЗАЩОТО ТЯ Е ЕДНО ТАЛАНТЛИВО, СТРАХОТНО, ДОБРО, УСМИХНАТО И НЕВЕРОЯТНО МОМИЧЕ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар