понеделник, 25 октомври 2010 г.

Нова Статистика

Дисни Принцесите-Майли, Селена и Деми са в непрекъснато състезание дори и да не им личи. Не става въпрос за приятелски вражди, а за това, че всяка се бори със зъби и нокти да дава всичко от себе си, да има най-успешния сериал и най-продаваните албуми.
Досега Селена и Деми не са успели да свалят Майли Сайръс от върха. Сериялът на Майли "Хана Монтана" е най-успешния за Дисни Ченъл до моменти като приходите му бият рекорди, същото се отнася и за саундтраковете от него както и за албумите на младата Сайръс.
Следващата претендентка за върха е Селена, която е любимка и на доста майки тък като е "смирена" . Магьосниците от Уейвърли плейс влизат в Топ#3 най-успяшно реализирани сериали на Дисни, но какво не му достига за да бие Хана Монтана ? Е, все още нищо не се знае. Очакваме един изцяло нов 4 сезон и нов филм.
Деми Лoвато стана популярна с ролята си на Мичи Торес в "Рок Лагер", вторият най-успешен мюзикъл на Дисни. И 3те красавици имат успешни музикални кариери. Засега Деми се нарежда на 3то място след Дисни принцесите.
Ето с какви гледания се радват най-успешните им клипове в Youtube:
1.Miley Cyrus - Can't Be Tamed - 51 хиляди гледания (закръглено)
2.Selena Gomez and The Scene - Round and Round - 23 хиляди гледания (закръглено)
3.Demi Lovato-Remember December - 8 хиляди гледания (закръглено)
ако ще взимате - кредит, защото сама съм си го намерила и превела :}

Няма коментари:

Публикуване на коментар